Tessa Harts (opleider)

Drs. Tessa Harts is A&O en Lichaamsgericht werkend psycholoog en opleider, trainer en (team)coach. Tessa is opgeleid door Annet van Laar. Sindsdien staat het lichaam centraal in haar aanpak. In haar lichaamswerk maak ze ook gebruik van methodieken en de filosofie en uit de sensorimotor psychotherapie, focussen, systemisch werk en het werk van Piet Weisfelt.

Tessa: “Toen ik ‘Van binnen weet je alles’ las en de masterclass Lichaamswijsheid herkennen en toepassen ontdekte, voelde ik direct dat ik dit wilde leren. Een gevoel van rust, enthousiasme een besef dat alles samenvalt. Dat gevoel werd gedurende de opleiding steeds sterker en als vanzelf volgde ik alle modules en werd ik licentiehouder. Gedurende 2,5 jaar ben ik opgeleid in het geven van de opleiding. Wat Annet heeft ontwikkeld en wat ik van haar heb geleerd in deze opleiding is uniek omdat je door de fysiek energetische oefeningen van binnenuit gaat ervaren wat fysiek, emotioneel en mentaal aan de orde is. Ik gun het iedereen om zelf deze reis te maken en te ervaren wat lichaamsbewustzijn en lichaamscommunicatie kan brengen voor jezelf en voor hoe je werkt en in je werk staat als professional. Het is voor mij de essentie waar het in het leven en in begeleiding omgaat: bewust ZIJN in je hele lijf en daarmee de ander uitnodigen om te onderzoeken wat zijn of haar lichaamswijsheid te vertellen heeft. BewustZijn maakt het mogelijk om die delen in jezelf die minder meedoen, (h)erkend worden, waardoor de onbenutte potentie die erachter zit, vrij kan komen. Ik ben elke dag dankbaar dat ik dit doe en dat ik dit als opleider verder kan doorgeven.”

Tessa Harts

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.