Licentie(houders) en professionaliseringsdagen

Licentie 7-kwaliteitenpalet®

De licentie 7-kwaliteitenpalet® bestaat uit een serie professionaliseringsdagen per jaar én het recht om de instrumenten met bronvermelding en logo te noemen in je aanbod.

Professionals in het bezit van de licentie 7-kwaliteitenpalet® hebben alle opleidingsmodules van de opleiding De psychologie van het Lichaam bij Annet van Laar in deze volgorde volledig afgerond:

De professionals dragen zelf zorg voor hun eigen vitaliteit en balans en hebben aan den lijve ervaren wat het effect is van de methodieken van het 7-kwaliteitenpalet®.
Ze hebben kennis van de integrale samenhang tussen denken, voelen en doen. Ze beschikken over concrete instrumenten om mensen te helpen hun potentieel meer en meer te benutten, waaronder de volgende methodieken:

  • 7-kwaliteitenpalet®         (de 7 vitale kwaliteiten in kaart op fysiek, emotioneel en mentaal niveau)
  • Body-Mind-Integratie-oefeningen©   (de 7 kwaliteiten fysiek en emotioneel integreren)
  • Het Lichaam lezen 3D©  (diagnostiek van kwaliteiten en gedragspatronen)
  • BodyMindScan©             (diagnostiek van energie- en gedragspatronen)

Het toepassen van dit instrumentarium zorgt ervoor dat mensen bewuster worden van hun potentieel. In hun werk en leven kunnen ze meer op hun eigen wijsheid vertrouwen.

De Licentie en professionaliseringsdagen zijn ontwikkeld door Annet van Laar, auteur van het boek ‘Van binnen weet je alles’ en oprichter van de opleiding De psychologie van het Lichaam. De teksten, methodieken en afbeeldingen in brochures en het materiaal behorende bij de licentie en de professionaliseringsdagen vallen onder haar auteursrecht en hierop is copyright van toepassing.


Namen Licentiehouders

Licentiehouders kun je herkennen aan dit logo:

Annet van Laar geeft de professionaliserings- en licentiedagen voor degenen die bij haar afgestudeerd zijn. Voor data, programma en namen van licentiehouders zie www.annetvanlaar.nl