Introductieworkshop de psychologie van het lichaam: lichaamsdiagnostiek voor professionals

1 juli in Utrecht (werkhoven) 19.00 – 21.30

‘Het lichaam is de eerste weergave van wat er zich afspeelt in iemand. Door het leren lezen van die signalen kom je direct tot de kern van waar het bij iemand om draait en de potentie die nog vrij wil komen.’

Wil je kennis opdoen over lichaamsdiagnostiek en weten hoe het lichaam gelezen kan worden?

Op een interactieve manier laat opleider Tessa Harts je kennismaken met hoe je lichaamsdiagnostiek kunt benutten in training, coaching en begeleiding. Ze geeft demonstraties over wat het lichaam vertelt en hoe je deze informatie kunt gebruiken in je werk.

De introductieworkshop geeft tevens een indruk van de aanpak en werkwijze in de Masterclass ‘Lichaamswijsheid herkennen en toepassen’ (onderdeel van de opleiding De Psychologie van het Lichaam)

“De introductieworkshop ‘lichaamsgericht werken voor professionals’ is een ervaringsgerichte workshop. Niet alleen een stuk theorie, maar vooral doen en ervaren met elkaar. Altijd spannend, vind ik, maar Tessa neemt de groep mee in het spelen en ervaren zonder oordeel. Haar gegronde manier van zijn en enthousiasme werkt aanstekelijk. Met respect naar de deelnemers en alsof alles de normaalste manier van de wereld is, werden mijn onzekerheid en weerstand verkleind. Dit smaakt naar meer!”

Marije, Coach

Voor vragen mail naar: info@depsychologievanhetlichaam.nl 

Datum: 1 juli 2024 in Utrecht
Tijd: 19.00 – 21.30 uur (1 avond) 

Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20

Trainer: Tessa Harts
Kosten: € 75,-

“Met een mix van rust, warmte en oordeelloosheid creëert Tessa een omgeving waarin mensen zich snel kunnen openen. De workshop van 3 uur krijgt hierdoor meteen diepgang; onontbeerlijk wanneer je vooruit wilt in je ontwikkeling! Het is overduidelijk dat ze niet alleen goed weet waar ze over praat, maar het zelf ook belichaamt. Die combinatie van theorie en praktijk is geweldig. Vanuit je hoofd begrijp je wat je lichaam ervaart.”

Anne, Psycholoog

MELD JE HIER AAN VOOR DE INTRODUCTIEWORKSHOP LICHAAMSDIAGNOSTIEK OF VOOR MEER INFORMATIE:

Of bel met Tessa Harts. 06 246 681 17

    Geef aan waarover je contact opneemt (meerdere opties mogelijk)

    Voorwaarden en heb de privacy statement gelezen