Introductieworkshop Lichaamsdiagnostiek op 12 september. Er was zo veel belangstelling voor de laatste introductieworkshop dat we een extra workshop aanbieden. Schrijf je nu in!

‘Het lichaam is de eerste weergave van wat er zich afspeelt in iemand. Door het leren lezen van die signalen kom je direct tot de kern van waar het bijiemand om draait en de potentie die nog vrij wil komen.’

Wil je kennis opdoen over lichaamsdiagnostiek en hoe het lichaam gelezen kan worden?

Op woensdag 12 september organiseert de opleiding ‘De Psychologie van het Lichaam’ de introductieworkshop “Lichaamsdiagnostiek voor professionals”.

Een begeleider met kennis van lichaamsdiagnostiek en de wetmatigheden van de taal van het lichaam, kan niet alleen het hoofd van de ander, maar juist ook het lichaam aanspreken.

Wanneer mensen in begeleiding contact maken met wat zich van binnen afspeelt, en met de signalen van hun lichaam, kan het antwoord op hun vraag zich gaan ontvouwen.

Tijdens deze avondworkshop kun je kennismaken met hoe je lichaamsdiagnostiek kunt benutten in training, coaching en begeleiding. Opleider Tessa Harts geeft demonstraties over wat het lichaam vertelt en hoe je deze informatie kunt gebruiken in je werk.

De introductieworkshop geeft tevens een indruk van de aanpak en de werkwijze in de masterclass Lichaamswijsheid herkennen en toepassen.

Datum: 12 september 2018
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20 te Werkhoven
Kosten: € 75,-

 

1Reactie
  • Een WordPress commentator
    Geplaatst op 09:42h, 29 maart Beantwoorden

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie